Ibland i livet måste man ta tag i tunga grejer som tynger ner än! Och det är ingen dans på rosor eller roligt att ta tag i. Men det är så våra liv ser ut, med både motgångar och framgångar. Andra får kämpa mer och vissa mindre för att lyckas i livet. Men vissa grejer kan man inte släppa oavsett om problemet är löst, och det är där jag har hamnat!

Jag har idag en tid med min gamla kompis ifrån det förra stallet, och jag kommer ta upp mitt problem jag verkligen inte kan släppa! Jag har så många gånger känt elaka blickar på träningar och att något inte stämmer, vilket har lett mig raka vägen ner till avgrunden. Där jag inte ser lösningen till problemet och känner mig värdelös i min sport. Den här människan jag kommer att träffa är en western tjej som vet vem jag och Alfa är och har hjälpt mig tidigare när jag hade problem! Och faktiskt så vänder jag mig till henne för råd/tips med mig själv och Alfa. Vi har kommit överens om att prata och sedan ska jag rida för henne och fortsätta tills vi har löst det någorlunda okej. Tanken är att hon ska var en liten nyckel och hjälpa mig att komma tillbaka! Så klockan 15:00 kommer det att vara tufft, och jag hatar, verkligen HATAR att prata om mina ridproblem.

735093_500353083345697_1245471260_n

Men jag är så otroligt tacksam för att hon hjälper mig och alla där hemma! Utan dom hade jag redan lagt ridsporten på hyllan och satsar på något annat. Tack återigen för att ni finns och stöttar mig hela tiden, jag är er evigt tacksam (och ni vet vilka ni är)!