Hejsan hoppsan på er tv tittare 😉
Idag hade jag tänkt att berätta vilka mina favorit tv program är. Och vad som gör att just jag fastnar för dom! Är ni redo? Fram med popcorn och dricka nu startar vi rullbandet!

House: Det första som plingar upp i huvudet är – Ärlighet! House ligger lätt på min 1:a plats av dom få serier jag kollar på. Och man blir så glad när han ser igenom folk och tar tillbaka dom till jorden. Hur han löser sina fall och dom riskerna han tar för att ställa sin diagnos.

Varför fastnade jag just för House?
Det finns en sån grym ärlighet, attityd och skådespelare som gör serien otroligt bra. Man vill se alla serier i streck och verkligen skåda varenda sekund, minut och timmar. Jag gillar deras manus och hur dom väljer att filma, samt deras olika teman! Jag som tv tittare blir inspirerad av att lära mig mer om olika symtomer och vad dom ursprungligen kommer ifrån!

One tree Hill: Nog den allra bästa bland min favvo serie House och faller lite granna på deras uppbyggnad. Har inte sett den så länge men än så länge älskar jag den! Gillar manuset och att dom blandar in sport, familje liv, design samt kärlek.

Det här var mina ABSOLUT bästa, favorit serier som jag följer dagligen och verkligen blir intresserad utav. Så nu har jag frågor till er!?
* Vilka är era favorit serier?
* vad har dom för story, handling och budskap. Som gör att just du fastnar?
* Vad gillar ni med era serier? Är det kärlek, mysterium eller kanske bara en vanlig serie?

Skriv jätte gärna ner på kommentarsfältet så läser jag så fort som möjligt! Visste ni att jag idag har studiedag? Ha det bra nu alla tv tittare, hade ni några popcorn kvar efter denna filmsnutt? 🙂