Hej!

Utanför ligger dimman som ett täcke och jag ser att det har regnat. Hela motivationen är lika med noll. Man blir så dosig när vädret är kasst och andra, mer privata saker trycker på något enormt.

I alla fall så är jag på väg ut till stallet. Cruse ska promeneras och travas för hand ute, som vi gjorde igår. Han blev överlycklig och det lyste verkligen i ögonen på honom. Så samma plan idag också! Längtar enormt efter att få rida honom, tur att det är några få dagar kvar ❤️

Måste sedan ta tag i mig. Jag ska strecha, dricka upp 1,5 liter vatten, klara fas B, plugga vidare av hovläran och sedan sova. Imorgon jobbar jag ( skulle göra det idag med, men fick skriva att jag inte kunde komma). Ska också skriva upp vad som ska köpas in på GöteborgsHorseshow. Det som står hittills är:

slobbermarsh

Vi får helt enkelt se vad det blir. Kanske köper jag något till mig också, men är ganska osannolikt. Är liksom nöjd med det jag har. Mer C som behöver ha något mer. Kommentera om ni villa ha ett inlägg om vad jag inskaffar på mässan! 

Nej, nu är det dags att röra på sig och komma ut i skogen.