Är irriterad varje gång och drar mig själv i håret typ, vad gör JAG för fel! För jag hittar verkligen inte lösningen till problemet, och det får mig att vilja slita mig själv i stycken. Gha, det är så himla irriterande…

Vad jag egentligen vill komma är att jag har lite problem med Alfa. Jag har ju nämt i vissa inlägg att hon inte riktigt är ”lugn” i sitt huvud och jag tror att det beror på bytet utav bettet. Nu ska ni absolut inte missförstå er, hon springer inte runt och viftar med huvudet i luften. Utan det är mer som om hon har blivit vassar i sitt sett att tänka och se på saker och ting! Vilket jag egentligen gillar väldigt mycket, men just nu i det här ögonblicket har hon nästan blivit lite för mycket. Fattar ni ungefär vad jag menar?

Jag tror (om jag får lov att ha en teori) beror nog det mesta på bettet, att hon är klippt och samt att vädret förändrats snabbt mellan höstens milda kyla till vinterns lite hårdare klimat. Men det här är bara en teori, kanske är det tillexempel att hon aldrig har haft ett helt rakt gummibett i munnen. Och stör sig lite granna på det, vem vet? Men jag försöker verkligen lyssna på henne och ger henne god tid för att bli bekväm med det… Och hon har blivit bättre, men fortfarande inte helt perfekt, men på god väg iallafall! Så har ni några förslag? Vad tycker ni att jag ska göra? Skriv i kommentar eller via mailen.

image

För att försöka göra ett sånt bra avslut som möjligt, tycker jag att vi försöker att släppa och glömma allt det negativa och se på det positiva. Ska vi allesammans försöka? För jag säger hejdå så länge så syns vi snart igen!