Godmorgon världen!

Igår var det tufft, kan jag erkänna med handen på hjärtat. Har haft så många känslor som jag inte ha velat dela med någon, förutom familjen och han. Men den dagen ligger bakom mig och jag ser fram emot den här! Jag vill ge er några tips innan vi går över till vad jag har gjort nu på morgonen, okej?

*Det är viktigt att ha bra personer runt en, som kan stötta och ge den hjälp du behöver här i livet! Känn verkligen efter om den kompisen är att lita på, annars säg: sorry, vi passar inte riktigt ihop. Våga ta risker och våga släppa iväg någon ifrån ditt liv.

*Glöm det som har hänt dagen innan, släpp det och försök gå vidare till nästa morgon,nästa dag, nästa veckan och månaden där på! Det är tufft men är sjukt lärorikt och man lär sig på sina misstag, right?

*Lyssna på musik, ljudbok eller kolla på film som får dig att slappna av och tänka på dom positiva bilderna.

image

Jag har vaknat upp och sträckt på mig ifrån en jobbig nattsömn. Magkänslan säger att jag MÅSTE och då menar jag verkligen MÅSTE hoppa i duschen, för att fräscha till mig och ha den grymma Olian i håret! Har även lite mascara idag på ögonfransarna för att känna mig lagom snygg och passa till favvo byxorna, ZEBRA 🙂 i love them ❤️ Funderar om the talk igår och känner att jag ska ta mitt moppekort, värt? Får vi se om några månader! Har även käkat müsli i yoghurt nu innan jag måste iväg till skolan! Vi hörs lite senare idag, kommer att komma upp lite tidsinställda inlägg 🙂

image

Han är fett med cool han där Bob alltså! Big LIKE