Godkväll på er!
Min onsdag började helt perfekt och jag kände mig taggad inför skola samt ridskolan. I skolan gick det bra och kände mig säker på matte proven och min inlämning i svenskan, sen slutade jag vid 12 och gick hem till min pojkvän som väntade i lägenheten.
Var hemma till 16 innan jag begav mig ner till stallet för att ta hand om Alfa.

Alfa fick stå idag, vet att jag skrev att hon skulle ridas ut men alla kan ju ändra sina planer, eller? Stod istället och myste med henne, klappade lite extra på halsen och pussade henne på mulen innan jag trampade ner till ridskolan.
Anledningen till att jag inte red var för att jag mådde riktigt dåligt och behövde spara energin till Mira!

Det gick väldigt bra med Mira och jag är super nöjd över henne 🙂

Nu ligger jag ner bäddad och grubblar över vilka inlägg som ska publiceras och ni kommer att få tidsinställda inlägg på fredag, lördag och söndag. Vet att det är jätte dåligt, men det går inte att chansa på vårt internet här hemma. Så därför får ni tidsinställda! Men nu ska jag fortsätta att skriva inlägg för dessa dagar!

Va rädda om er och vi syns live imorgon…