Ni har ingen aning om hur glad och inspirerad jag är just nu på bloggen! Wow, säger jag till mig själv och måste gnugga mig själv lite granna i ögonen för att fatta detta… Wow, det är mycket att smälta!

Låg igår efter kvälls inlägget och bestämde mig för att verkligen satsa på min blogg. Kom ihåg hur glad och otroligt ivrig jag var att starta igång på riktigt när den nya hedern kom upp och min nya plan! Skit, nu tycker jag att 3 inlägg om dagen inte är några problem att skriva och det är lika roligt varje gång man loggar in här.

Men jag har mål med bloggen! Eftersom att jag vill satsa och verkligen försöka att klättra i listan mot toppen, har jag lite regler till mig själv som ska följas.
– Inläggen ska vara ordentligt gjorda, även om det bara publiceras två eller fyra ska de vara i toppklass.
– Göra videos eller bilder som förklarar bättre till er, hur jag jobbar med min ponny eller mig själv tex.

image

Men drömmen kommer att förverkas tillsammans med ER läsare! Så vad säger ni, ska vi klättra upp till blogg toppen tillsammans? Jag har bestämt mig, det är nu förändringen kommer och jag ska sätta den i rörelse 🙂 Godmorgon förresten!