Alla har mål oavsett vilken sport man går i! Men hur uppnår man dom utan att tappa sitt självförtroende, eller ”känslan” som är nyckel ditt? Alltså har man ett mål som att tävla SM eller att kvala sig in till Falsterbo, då är det helt strålande att man är en utåt riktad människa och vill lyckas i sin sport!

alfa!!!!

Men som jag då, som hade ett mål! Och det var att tävla – internationelt med min ponny eller iallafall starta en regional, bara för att få känna känslan att rida där. Men det slogs ur huvudet när allt förtroendet försvann och jag var rädd för höjderna! Korkat, men så är det för dom flesta ryttarna 🙂 Men nu när jag verkligen brinner för det här, då upptäcker man att sin ponny inte kommer kunna gå dom klasserna. Det är skit och jag skyller på mig själv – för att inte ha satsat ifrån början och messat..

Det är grymt kul att se unga ekipage kvala in till SM eller till och med vinner Falsterbo – fatta känslan! Mäktigt tycker jag som, försöker utbilda mig själv och min ponny till deras höjder. Och det är grymt att få se andra lyckas, RIGHT?

image

Har ni några mål som ni vill uppnå? Vad är er allra högsta dröm? Är det att nå SM, eller bli en berömnd konstnär? You will never now! But, dream you’re dream 🙂