Hade svenska nationella idag, vilket jag typ hade glömt av och det blev en stor miss för bloggen. Aja, alla glömmer vi väl någon gång! I alla fall tillbaka till de svenska nationella. Det gick suveränt, och jag är stolt som en tupp över det jag skrev. Har nog faktiskt aldrig skrivit en sån bra text på länge, så tusen klappar på axeln. 

Men nu är det kväll, en väldigt bra sådan. Har fått tillbringa underbar tid tillsammans med pojkvännen och hans kompis, självklart cyklade vi in till Brålanda för att unna oss lite pizza samt kvällsmusic! Vart helt underbart i alla fall och vi klickar riktigt bra alla tre, skön känsla att ha kompisar som inte låtsas i alla fall. Jag har idag spenderat 2 mil på min cykel och jag kan inget annat en vara otroligt glad, avspänd och klarare i huvudet. Helt magiskt vad en motionspass kan göra. Löööövit. Blir en dusch lite senare ikväll.

Har faktiskt något riktigt roligt (eller roligt och roligt) men grabben min har fått napp med det här vloggar, alltså så har han teoretiskt fastnat för youtube. Hur lyckades jag? Men det roliga i det hela är att han faktiskt är mer intresserad en vad han själv vill erkänna för mig. Så vem vet, inom kort kanske vi tillsammans klipper och filmar vloggar, som kommer ut här? Det är i alla fall en karamell som man kan ta sig en funderare kring. Kommentera vad ni tycker, vill ni har videobloggar från mig och pojkvännen? I såna fall, hur många i veckan och hur långa vill ni att de ska vara?

Men hörrni, tack så jätte mycket för idag och tack för att ni kollar in här titt som tätt. Är otroligt glad för det. Men nu ska jag faktiskt förbereda era inlägg för imorgon, och så hörs vi imorgon vid frullen!