Dagen igår, va hände med den? Vips så var klockan närmare 23 och regnet bara öste ner. Kändes konstigt att det gick så fort och att det inte blev någon mer bloggning en ett ”godmorgon” på morgonen. Men, men inte alltid man kan vara närvarande om det är mycket under dagen – eller? 

Men idag är det torsdaaaag, alltså betyder det för mig Axvall för ett öppethus och en sen kväll. Kommer uppdatering därifrån, lovar och sedna blir det bildbomber (om jag har ork att fota). Kommer även att mysa en stund med Cruse innan jag beger mig bort till skara. Har lite smått ångest över att lämna honom så, men han är i goda händer. 

Förresten någon här som har sjukt bra tips på vad man kan ge sin häst om den lätt får skav? Ni vet där skänken ligger åt eller mina knän (eftersom jag rider barbacka). Är mottaglig till allt. 

Fick ett så mysigt sms ifrån min farmor förut. Åh, hade jag kunnat teloporterat mig så hade jag defenitivt gjort det. Älskar att ge folk kramar ❤️

Men nu har jag en rast fram till 10,30 eftersom jag har gjort alla mina övningar och inlämningar. 

Vi hörs snart igen ☺️

  

Min fina kuse skötte sig exemplariskt igår när jag och en kompis red ut tillsammans. Vi prickade även uppehåll och slapp bli helt pisse blöta!