Hej
Ah, första måndagen avklarad och det är äntligen dags att lägga huvudet på sin kudde för att sova! Gisses vad jag har saknat min säng nu när hösten slår till på riktigt, tänk er att få kurra ner i en varm säng med ett tjockt täcke och mys belysning i rummet, hur gossi gossi är inte det?

Anyway, min dag i skolan har varit kanon bra idag. Vi har verktygs vecka och innebär att elever har många fria arbetspass där man får jobba med det alla behöver komplettera eller göra bättre och lite extra uppgifter, för de personer är helt klara! Jag har jobbat med vad jag tycker är intressant och ska sedan få uppgifter utöver det som mina intressen pekar emot. Jag tycker att det är ett sjyst sätt att jobba på nu precis innan höstlovet och man ger lärarna en chans att lära känna ”mig” på riktigt.

Slutade skoldagen runt 15:17 och cyklade hem med grym musik i hörlurarna och gått humör, visst är inte det härligt? Kommer hem och äter en macka, läser häst&ryttare, lyssnar på musik innan jag börjar städa mitt rum. Såg seriöst ut som kriget och nu är det rent å snyggt! Haha, me gusta mucho. Nu ska man bara försöka att inte kliva in i sitt rum och bara kasta av sig kläderna, utan hänga upp och ställa tillbaka allt på sin plats. It’s beging to be a hard mission, wish me luck 🙂

Allt är som det brukar vara på vardagarna, hästarna togs det hand om idag och ni kommer att få veta hur det har gått imorgon i ”godmorgon inlägget”. Har suttit och förberett de två tidsinställda inläggen och tror att ni kommer att gilla dom! Det kommer att komma en ”dagens hiss” och ”smink”.

image36.jpg

Men bloggen nu är det dags för ett godnatt och vi hörs imorgon! Var rädda om er <3