Godmorgon på er allihopa!
Hur känns den här Tordagen för er, är den lugn eller full späckad? Tell me…

Min torsdag idag är full späckad, massor i skolan och Alfa ska tränas för Pernilla klockan 18:30, which me good luck. Förutom att det regnar och är för j*vligt, har jag ändå en bra magkänsla för den här torsdagen i oktober. Konstigt!? Nog först gången på länge jag har haft en sån känsla, och jag gillar det skarpt! Give me some more of this day, haha 🙂

Nu kan jag erkänna att hmm nu har jag tappat den röda tråden allt, skit! Jag kommer inte ens ihåg om vad jag skulle berätta för er, ja just det. Igår var det en fantastisk dag att blogga på, fick ner allt jag tänkte på och blev så glad när skogsrusset.se lämnade en kommentar här, och det är stort för mig! Tack återigen, det värmer mig verkligen 🙂 Funderade igår och kom på att jag skrev 4 riktigt härliga, personliga och ärliga inlägg under gårdagen. Och det kommer att sprudla upp lika bra och inspirerande inlägg idag, promis.

image

Ni kommer också att få stick prov, här och nu om vad som kommer att komma upp idag. Är ni redo? Ni kommer idag att få läsa om ett riktigt tungt ämne, som har bekymrat mig under tre plågsamma dagar! Hur jag ser på tonårs livet och kommer samt att dela med mig utav min nya spel lista, där det går riktigt grymma hits!